23. 02. 2020.

Potpisan memorandum o saradnji FK Rad i RIC-a: Značajan korak u promociji sporta i ženskog fudbala

Predstavnici fudbalskog kluba Rad iz Beograda, medijskog portala Regionalni informativni centar (RIC) i regionalnog udruženja mladih „Balkanac“  potpisali su memorandum o saradnji, 22. jula 2019, u prostorijama fudbalskog kluba sa Banjice.

Jelena Polić, PR FK Rad i direktorka ženskog tima, Miljan Paunović glavni i odgovorni urednik RIC-a i Nemanja Cvetković predsednik Balkanca i osnivač portala, složili su se da je ovo veoma značajan korak u promociji pre svega ženskog fudbala, ali i omladinaca koji će tek igrati važnu ulogu u srpskom sportu.

– Raduje me što smo veoma lako došli do dogovora sa Regionalnim informativnim centrom (RIC), učestvovaćemo zajednički u pojedinim projektima, pre svega u promociji fudbalskog kluba Rad, posebno ženske ekipe, koju će RIC medijski pratiti, i posebno ćemo raditi na osnaživanju prava žena u sportu – rekla je Jelena Polić.

Foto: FK Rad/ Miljan Paunović, Jelena Polić i Nemanja Cvetković (s leva na desno)

PR FK Rad je takođe dodala da s obzirom na to da FK Rad ima veliki broj dečaka koji treniraju u omladinskoj školi, cilj ovog zajedničkog projekta je i promocija zdravog života i razvoja mladih.

Miljan Paunović, glavni i odgovorni urednik RIC-a rekao je da mu je zadovoljstvo što su postali medijski partneri fudbalskog kluba Rad:

– Hvala vam na pozivu za saradnju, naš portal promoviše prave vrednosti, samim tim i sport. Radujemo se ovoj saradnji, i moći ćete redovno da pratite na našem portalu sve značajno u vezi sa FK Rad, posebno što se tiče ženske ekipe, ali i mladih nada u ovom sportu – istakao je Paunović.

Foto: FK Rad

Nemanja Cvetković predsednik regionalnog udruženja Balkanac i osnivač RIC-a zahvalio se fudbalskom klubu Rad i rekao da se nada da će ženski fudbalski klub da ima još više uspeha:

– Naša misija je da zajednički promovišemo ženski sport i žene u sportu, jer smo svedoci da postoji diskriminacija žena i u fudbalu, i hvala vam na tome što imamo priliku da svi zajedno realizujemo ovaj veliki i značajan projekat – istakao je Cvetković.

Foto/Cover: FK RAD

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *