09. 04. 2020.

Bloger Fest 2019: Odlična prilika za upoznavanje i povezivanje blogera

Drugi po redu “Bloger Fest 2019” zakazan je za 10. novembar, i biće održan u  Dečjem kulturnom centru Beograd. Ovaj festival namenjen blogerima i instablogerima sjajna je prilika da se na jednom mestu okupe blogeri, koji svojim radom ukazuju na razne situacije u društvu, ali i pružaju značajne informacije čitaocima, u zavisnosti od teme bloga.

Bloger Fest je karakterističan po tome što okuplja  ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma… Oni će imati priliku da na različitima panelima razmenjuju iskustva iz svih oblasti koje se tiču blogovanja. Takođe je osmišljen edukativni i zabavni sadržaj, a cilj ove manifestacije je i da se blogeri pre svega upoznaju uživo, povežu i nauče kako da svoj blog podignu na viši nivo.

Foto: Bloger Fest/Promo

U saopštenju se takođe navodi da biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave već je bloger u današnjem smislu te reči – stil života. Bloger Fest je odlična prilika da oni koji ne znaju, saznaju kakav je to stil života i koliki je uticaj blogera na društvo i vreme u kome živimo.

Kompletan program drugog Bloger Festa pogledajte na ovom linku. Karte za ovaj događaj su u prodaji i to: online preko Tickets.rs, dostupne su i na svim TICKETS VISION prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

Regionalni informativni centar je jedan od medijskih prijatelja ovog festivala.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *