02. 07. 2020.

Za kraj 13. ISWiB-a: Svečano zatvaranje, završni performansi i defile zastava država

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, 13. po redu, završava se danas, nakon osam dana raznih aktivnosti u kojima je učestvovalo preko 200 studenata iz 50 zemalja sveta.

Foto: RIC

Učesnici su u nedelju, 21. jula, u Dečjem kulturnom centru Beograda, predstavili sve ono što su naučili na radionicama, koje su se svakodnevno održavale tokom trajanja festivala, i izveli su svoje završne performance.

Foto: RIC/ Đorđe, Jovana, Pavle (s leva na desno)

Jovana Kruščić za naš portal kaže da su ona i njen kolega Pavle Novevski učestvovali u muzičkoj radionici pod nazivom “Peace of mind”, performans koji su izveli bio je iz oblasti mentalnog zdravlja, a sve to koncipirano kao autorsko pozorište:

– Sve ja nastalo iz procesa, tekst, pokret, muzika, pružili smo sve što smo mogli, i mislim da smo dali sve od sebe, a dali smo mnogo– kaže Jovana i dodaje da su oni članovi UG Pozorišna trupa “Hator” iz Obrenovca. Modertator nastupa bio je Đorđe Galić.

Foto: ISWiB

Nakon završetka performansa svih učesnika, u centru Beograda na Trgu Nikole Pašića, tradicionalno je održan defile zastava svih država iz kojih su studenti došli.

Foto: ISWiB

O svim važnim događajima na ovogodišnjoj 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu, izveštavao je i naš portal, kao jedan od medijskih partnera ovog značajnog događaja za Srbiju. Ukoliko ste propustili šta se sve dešavalo,  pročitajte ovde.

Foto/Cover: ISWiB

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *