Emilija Nestorović rođena je 22.05.1996. u Kraljevu, Republici Srbiji. Po završetku osnovne škole u Novom Sadu kao vukovac upisuje srednju školu, smer “Grafički dizajn”, pri čemu joj se ponudila mogućnost da ubrza svoje školovanje, te četvorogodišnju školu završava za tri godine kao vukovac.

Nakon završetka srednje škole seli se za Beograd i završava glumu u klasi prof. Vide Ognjenović i asist. Ivana Bosiljčića. Trenutno je na master studijama kreativne produkcije na FEFA fakultetu.

Dosadašnje iskustvo sticala je igrajući u predstavama, dobitnica je nagrade za glumicu večeri u predstavi “VIZA” na Festivalu prvoizvedenih predstava u Aleksincu; igrajući u kratkometražnim igranim filmovima i u seriji “Urgentni centar”.

Sarađivala je na mnogobrojnim projektima poput koncert-predstave Kulturnog elementa, dodele nagrade Dositej Obradović za životno delo Raši Popovu, promocije knjiga SKZ-a, predstavljala je svoju akademiju na “Danima Danila Lazovića”(2016) i niza sličnih događaja. Kroz život umetnost i sport su joj se preplitali. Vicešampion je sveta u savate boksu, a paralelno se bavila plesom od folklora do savremenog plesa. Govori engleski jezik,  a služi se francuskim i italijanskim.

U Upravnom je odboru udruženja.