24. 05. 2020.

Sve je spremno za početak Bloger Festa: Zanimljivi učesnici i raznovrstan program

Drugi po redu Bloger Fest biće održan u nedelju, 10. novembra u Dečjem kulturnom centru Beograd – DKCB, sa početkom od 10.30 sati.  Program će trajati sve do 19.30 časova, a koncipiran je tako da pokriva različite oblasti iz blogerskog sveta.

Naime, organizatori su se i ove godine potrudili da na jednom mestu okupe ljude iz sveta marketinga, estetike, filma, muzike, turizma. Pa će svi učesnici imati dobru priliku da razmene iskustva, povežu se i upoznaju. Cilj Bloger Festa je pre svega da podigne ovu oblast na jedan viši nivo i da se blogeri kao zajednica još bolje povežu.

Foto: Bloger Fest/Promo

Panel diskusije počinju u 11 sati, i prvo će publika imati priliku da čuje nešto iz oblasti Lifestyle – mama blogerke, nutricionisti, astrolozi, gastronomi, health and fitness. Zatim sledi Visual art panel, foto i travel panel sa zanimljivim temama iz ovih oblasti, koje će predstaviti travel i insta blogeri.

Kokice i pal top je panel posvećen filmofilima, a ukoliko ste ljubitelj knjiga ili ih pišete, sigurno ćete s punom pažnjom ispratiti panel Blog biblioteka.

Panel iz modernih tehnologija i socijalnih mreža Doba blogIT revolucije učesnike će upoznati sa novim vestima iz IT sektora, a za kraj ovogodišnjeg Bloger Festa predstaviće se stručnjaci iz sveta mode – modni kreatori, stilisti, frizeri na panelu pod nazivom Beauty and Fashion.

Foto_ Bloger Fest

Karte za ovaj događaj su u prodaji i to: online preko Tickets.rs, dostupne su i na svim TICKETS VISION prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

Vidimo se u nedelju na Bloger Festu!

Foto/Cover: Promo/Bloger Fest

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *