21. 09. 2019.

Regionalno izdanje Noći knjige: Druženje sa poznatim autorima, popusti i do 40 odsto

Ljubitelji pisane reči moći će u petak 14. juna od 17 sati pa sve do ponoći, da kupe omiljene knjige po znatno sniženim cenama u okviru manfiestacije Noć knjige, koja će po 20. put biti održana u Beogradu, u Laguninim klubovima čitalaca i Delfi knjižarama, ali i u pojedinim gradovima u regionu.

Noć knjige će se održati u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Organizatori poručuju da pripremite na vreme svoj spisak naslova, jer će i ovu Noć knjige obeležiti ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti: novi roman Jelene Bačić Alimpić „Njegove bele rukavice“, „Put do kuće svakog jutra sve je duži“ Fredrika Bakmana koji je autor čuvenog romana o Uveu, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu „Nož“, nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića „Teodorin prsten“.

Popusti na Lagunina izdanja iznosiće od 20 do 40 odsto (u zavisnosti koliko knjiga kupite), dok će popust na DexyCo knjige biće 30 odsto, a strana izdanja i gift asortiman biti sniženi 20 odsto.

Kao što tradicija nalaže i ovog puta veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima u Delfi knjižarama, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Izvor: Laguna.rs/RIC

Foto/Cover: Promo

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *