31. 05. 2020.

PRIJAVI SE: Budi i ti član Balkanskog vijeća mladih za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku

Balkansko vijeće mladih (Balkan Youth Council) je javna diplomatska organizacija, osnovana tokom 2017.godine, koja djeluje u regionu Balkana i aktivna je u oblasti obrazovanja, inovacija, zaštite okoliša i obnovljive energije.

Putem gore spomenutih oblasti organizujemo i realizujemo projekte i aktivnosti. Također, promovišemo i nudimo stipendije, stažiranje, programe razmjene i mogućnosti za zapošljavanje, zasnovane na našoj glavnoj misiji koja podstiče regionalnu saradnju i razvoj. Sa inovativnim timom i efikasnom metodologijom, osnažujemo mlade ljude tako što im omogućavamo da istražuju beskrajne mogućnosti u regionu u kojem nedostaju te mogućnosti, kao i efikasne edukativne metode koje nedostaju, istovremeno se suočavajući sa velikim brojem problema.

Foto: Balkansko Vijeće mladih

Sa sjedištem u Tirani u Albaniji, organizacija blisko sarađuje sa Kosovom, Makedonijom i Crnom Gorom, gdje nastoji da osnaži i integriše mlade kroz kulturne razmjene, prakse, stipendije i mogućnosti zapošljavanja.
Balkansko Vijeće Mladih radi sa različitim zemljama, gdje promoviše i podstiče kvalitetnije obrazovanje, inovacije, svijest o zaštiti okoliša i izvore obnovljive energije širom Balkana i inostranstva.

Prijavni formular je za prijem novih članova i volontera u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj možete popuniti na ovom linku.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem naše zvanične e-mail adrese balkanskovijecemladih@gmail.com

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *