16. 12. 2019.

Pred kraj serije „Igra prestola“: Fanovi pokrenuli peticiju da se ponovo snimi poslednja sezona

Fanovi čuvene serije „Igra prestola“ traže da se ponovo snimi poslednja, osma sezona, jer nisu zadovoljni raspletom radnje. Trenutno je skupljeno preko 700 hiljada potpisa.

Nećemo otkrivati šta se sve izdešavalo u seriji koja je premašila sve rekorde gledanosti i zarade proteklih osam godina koliko se već emituje, ali je evidento da strastveni obožavaoci priče iz Sedam kraljevstva imaju svoju viziju kako je treba završiti, i da su scenaristi i producenti kako navode „omašili kraj“.

Foto: HBO/Screenshot

Najćešći komentari na društvenim mrežama su da je finalna sezona urađena na brzinu, da se vidi da pisac knjiga po kojima je urađena „Igra prestola“ Džordž R.R. Martin nije učestvovao u realizaciji osme sezone (ali se navodi da je konsultovan za njen kraj  i da se navodno složio), i da nakon svega serija ima završetak kakav joj ne priliči.

Sam kraj još uvek nismo videli, jer je ostalo da se emituje poslednja epizoda, zakazana za nedelju, 19. maja. Prethodnu je pogledalo čak 19 miliona ljudi.

Ko će sesti na presto i da li će gledaoci biti tek razočarani saznaćemo za samo tri dana a ukoliko ste i vi nezdovolji, kao i zvanična kritika, možete potpisati peticiju na sajtu change.org. , možda se snimi i nova osma sezona, ko to zna…

Foto/Cover: HBO/Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *