17. 01. 2020.

Najbolji PR stručnjaci na PRO. PR konferenciji u Hrvatskoj: Razmena iskustava i znanja

Međunarodna PRO PR konferencija  održana je po 17. put, u Selcu u Hrvatskoj, od 10. do 13. aprila. Ovaj događaj je nastao sa idejom da svake godine okupi eminentne stručnjake iz celog regiona iz oblasti odnosa sa javnošću, a ovog puta učestvovalo je više od 200 stručnjaka.

Kao i svake godine do sada, konferenciji su prisustvovali stručnjaci iz različitih oblasti komunikacija, a mnogobrojna predavanja održali su svetski eksperti, i podelili svoja znanja i iskustva.

Foto: PRO.PR

Među učesnicima bili su i  Svetlana Stavreva, predsednica svetskog udruženja za odnose sa javnošću IPRA, Maria Laura Garsija, predsednica FIBEP-a, međunarodnog udruženja za praćenje medija.

Tokom 17. PRO PR konferencije, na svečanoj večeri su dodeljena priznanja PRO PR Globe Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award, te PRO PR Awards uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija.

Foto: PRO.PR

Nagradu koju dodeljuju kolege kolegama iz PR sveta, ovog puta dobila je Nataša Jovanović, direktorka Odeljenja identiteta i komunikacija UniCredit Banke Srbija

Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, Turističke zajednica Grada Crikvenice, svetskog udruženja za odnose sa javnošću IPRA i hrvatskog udruženja za odnose sa javnošću HUOJ.

Domaćin sledeće PRO PR konferencije biće Slovenija, od 18. do 21. marta 2020. godine. 

Izvor: RIC/MojPosao.net

Foto: PRO.PR

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *