24. 05. 2020.

Kada mogu holivudske zvezde, mogu i oni: Ljubav ne pita za godine, zavoleli se Milijana i Milojko

Ovih dana glavna vest u Srbiji je i emotivna veza između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21), koja će na jesen biti krunisana i brakom. To što je budući mladoženja stariji od mlade 53 godine, ne predstavlja im nikakav problem, naprotiv, njihova ljubav je kako kažu emotivna, a ima naravno i strasti.

Oni će svoju ljubav krunisati venčanjem koje je zakazano za 7. septembar ove godine. Buduća mlada kaže da je mladoženja privukao prvo fizički, zatim i emotivno, da nije s njim zbog novca, već da je u pitanju iskrena ljubav, ali i strast.

Foto: Milojko Božić i Milijana Bogdanović/Fejsbuk/Privatna arhiva

Milojko poznaje Milijanu još od njenog rođenja, navode mediji u Srbiji, zanimljivo je da je on u to vreme otišao u penziju. Možemo da pretpostavimo da tada nije ni sanjao da će beba Milijana biti njegova ljubav, buduća supruga.

Reakcije u društvu na ovu vezu su uglavnom negativne, ali ima i onih pozitivnih. Budući mladenci dobijaju podršku na društvenim mrežama, ali kako kažu njihova ljubav je snažna i ne mogu nikakvi zluradi komentari da im poremete planove.

Naravno, u narodu (komentarima) je odmah krenulo govorkanje da je Milijana sa Milojkom zbog para, kuća, vila i autombila, ali ona je izjavila da to nije tako, rekla je da on ima penziju od 50.000 dinara, i da ne žive ni u kakvom luksuzu. Njih dvoje zajednički život planiraju da nastave u selu Pilatovići, pored Požege, Milijana je inače iz Lučana.

Foto: Ričard Gir i Alehandra Silva/Youtube/Screenshot

U svetu ova pojava nije čudna, mislimo na veću razliku u godinama između partnera, te je tako popularni holivudski glumac Ričard Gir stariji od svoje supruge Alehandre Silve 35 godina, a nedavno su dobili i bebu. Majkl Daglas je takođe stariji 25 godina od svoje supruge Ketrin Zite Džouns, a Harison Ford od Kaliste Flokart 22 godine. Ništa to nije strano, ni čudno, a ko zna koliko primera ima poput para iz Pilatovića, vole se, a kriju.

Sada se vraćamo na onu staru „ljubav ne pita za godine“. Očigledno je da ne pita,  a da li je razlika između partnera od 53 godine prevelika, njima evidentno nije, a naše je da im ne kvarimo ljubavnu priču, jer ljubav nema granice… 

Foto: Facebook/Milijana Bogdanović/Privatna arhiva

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *