28. 05. 2020.

Festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji: Sve je spremno za 13. Lovefest

Trinaesto izdanje festivala ljubavi “Lovefest” počinje sutra, 1. avgusta u Vrnjačkoj Banji, posetioci će uživati u dobroj muzici sve do subote, 3. avgusta. Slogan ovogodišnjeg Lovefesta je “Po tvom ukusu”, te se u skladu sa njim ovog leta na velika vrata ponovo  vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu i specijalnom koncertnom formatu. Na toj bini posetioci će moći da čuju Bajagu i Instruktore, Dubiozu kolektiv, S.A.R.S, Senidah-u, Saru Jo, i druge.

Tokom tri večeri na pet muzičkih bina, naći će se najveće zvezde iz sveta elektronske muzike, među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn.

Foto: Lovefest

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jones-a i trenutno najtraženiji dvojac na svetu The Martinez Brothers. Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Poslednja noć festivala na Fire Stage-u može slobodno da se nazove svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvezde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac ItaloJohnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibice Tini Gessler.

Foto: Lovefest

Seth Troxler, kojeg je Lovefest publika prošlog leta slušala na glavnoj muzičkoj bini, ove godine posebnim setom otvara Energy Stage. Kao i uvek za ljubitelje underground-a i vinila ova bina predstaviće izvođače koji trenutno pune klubove poput berlinskog Berghaina, a među njima su Objekt, Ben Ufo, Boo Williams, Sassy J, Jane Fitz, XDB, K-Hand, Jonny Rock i mnogi drugi. Na Energy Stage se ponovo vraća legendarni Joe Claussell čiji se nastup na zatvaranju Lovefesta 2017 i dalje pamti.

Foto/Cover: Lovefest

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *