27. 02. 2020.

Dokumentarni film udruženja Balkanac na Youtube kanalu EXIT fondacije: „Kuća je tamo gde su mi prijatelji“

„Kuća je tamo gde su mi prijatelji“ naziv je dokumentarnog filma u produkciji regionalnog udruženja „Balkanac“, i možete ga pogledati i na Youtube kanalu EXIT fondacije.  Dokumentarac je sastavljen iz priča mladih ljudi, i govori o prijateljstvu, ljubavi, povezivanju mladih na ovim prostorima.

Dokumentarac je sniman u vreme trajanja četiri EXIT-ova festivala: EXIT u Novom Sadu, Sea Star u Umagu, Sea Dance u Budvi i na Festivalu 84 Jahorini, u periodu od marta do septembra 2018. godine.

Foto: Youtube/Screenshot

Film ”Kuća je tamo gde su mi prijatelji” realizovan je u okviru regionalne kampanje #ShareLove, a uz podršku Exit fondacije i Američke ambasade u BiH.  Velika društvena kampanja #ShareLove pokrenuta je sa ciljem da pozitivni primeri širenja pozitivne energije i tolerancije postanu naša svakodnevica, čime će se učvrstiti i unaprediti dobrosusedski odnosi u regionu.

Foto: Youtube/Screenshot

Udruženje “Balkanac” podržalo je akciju #ShareLove širenjem ljubavi i na društvenim mrežama. Svi koji žele da doprinesu boljem društvu mogu da se pridruže akciji na društvenim mrežama. Najbolje i najautentičnije objave na Instagramu i Fejsbuku koje pozivaju na toleranciju, ljubav i poštovanje među ljudima u regionu, a sadrže i obavezne heštegove #sharelove i #tihabalkanskavecina, biće nagrađeni ulaznicama za EXIT, Sea Dance i Sea Star festivale, a ova akcija traje do 1. juna.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *