24. 05. 2020.

Danas je “Black Friday”: Na ovaj veliki praznik nikako ne smete da radite OVO i ONO!

Danas je u Sjedinjenim Američkim Držvama posebno ludilo, jer povodom “Black Friday” padaju cene pa se sve može kupiti za džabaka, a ni Srbija nije daleko. Naime, s obzirom da živimo u “Zlatnom dobu” već treću godinu, pritom  pratimo svetske trendove i puni smo love, pa nama logično dođe sve za džabe ne samo kada je “crni petak”.

Iako ovog jutra u Beogradu baš pada kiša, našla je kada, verujem da će oni najhrabriji biti u tržnim centrima na vreme i dati sve od sebe da ovaj praznik proslave kako treba. Još ako bude guranja, psovanja, po koji šamar zbog televizora za “samo 6.999 dinara”, onda će svakako čar ove svetkovine biti veličanstvena.

Mislim da ljudi nisu svesni šta sve može da im se dogodi ako na ovaj veliki praznik idu u kupovinu. Na ovaj praznik se zapravo nikako ne ide u kupovinu, jer kod nas je svaki dan black (crn), te tako nemamo šta da slavimo. Doduše, kada je Nova godina, koja kod nas počinje polovinom oktobra, onda se čovek nekako više raduje, nije sve tako black. Još kada bi imao para malo više, čisto da ne bude u minusu zbog mleka i hleba, možda bi to bilo super.

Foto: Youtube/Screenshot

Na ovaj veliki praznik u našem narodu, ne treba raditi ništa. Ali to nam nije teško, jer kaže velikoradnik kako ništa nikada i ne radimo! Zbog toga su tržni centri puni, posebno za praznike.

Da vama koji slavite ovaj dan, ne bih oduzimao dragoceno vreme, želim vam srećnu slavu i da sve pare slatko potrošite. Nije svaki dan Black petak. Ako slučajno slavite 29. novembar bivši Dan Republike Jugoslavije, onda se zapitajte gde živite. U svakom slučaju razloga za slavlje i sreću na pretek, izbor je samo vaš.

P.S. Ovaj je tekst isključivo  u zabavne svrhe, jer realnost nam nimalo nije zabavna, osim ako ne pratite Zadrugu, Parove, Grandulje.

Foto: Youtube/Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *